U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Toezicht

Op uw project functioneert de toezichthouder van Burg & de Heer als "spin in het web". Hij geeft leiding aan de mensen op de bouw, is het aanspreekpunt van de projectleider, aannemer en huurders. Hij bewaakt de geleverde kwaliteit en houdt de tijdsplanning en de financiële begroting in de gaten.

De toezichthouders van Burg & de Heer hebben kennis van de materie, van onderhoudswerkzaamheden in zijn algemeenheid, gevelherstel, schilderwerk, dakwerk, kozijnvervanging, enzovoorts.

Tevens hebben onze toezichthouders ruime ervaring op het gebied van asbestsanering en renovatieprojecten. Ook bij de realisatie van nieuwbouwprojecten is Burg & de Heer u graag van dienst.

Bij voorkeur werkt de toezichthouder aan de hand van een bestek. Is er geen bestek, dan worden in een bespreking uw uitgangspunten bepaald. De werkzaamheden van de toezichthouder worden afgestemd op uw wensen. Duidelijke afspraken vormen de basis van waaruit wordt gewerkt. Heldere rapportages richting de projectleiding en de rechtstreekse communicatie met u en de huurders zorgen voor een soepel verloop van uw project.