U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Bouwkundige inspectie

Voor een bouwkundige inspectie bent u bij Burg & de Heer aan het juiste adres, onze bouwkundigen weten een goed beeld te geven van alle elementen van uw gebouw. 

Het maakt niet uit of het gaat om een inspectie aan de gevel, het dak, beton, fundering, schilderwerk, isolatie, installatie, wij inspecteren het en de bevindingen worden in een overzichtelijk rapport aan u teruggekoppeld. Zo krijgt u inzicht in de op handen zijnde werkzaamheden en de daarmee gepaard gaande kosten.                          

Indien u dat wenst, stelt Burg & de Heer tevens een meerjaren onderhoudsbegroting voor u op.

Ook leveren we maatwerk inspecties voor vochtproblematiek, kruipruimte onderzoeken, houtrot inventarisaties en beton conservering. Vraag naar de uitgebreide mogelijkheden    

Burg & de Heer probeert ten allen tijde daar waar mogelijk inspectiewerkzaamheden te combineren.   Dit om de kosten zo laag mogelijk te houden en eventuele overlast voor huurders tot een minimum te beperken. Wanneer bijvoorbeeld een gevelinspectie en een houtrot inventarisatie worden gecombineerd, bespaart u op de kosten van een hoogwerker en de huurders hebben slechts eenmaal overlast.